logo klein

Bridgelessenhome »

nieuws »

agenda »

gebruiksrooster »

verenigingen »

bestuur »

bridgelessen »

bereikbaarheid »

parkeren »

evenementen »

stuur een e-mail »

bridgekoffers »


Leer ook bridgen, leuk en gezellig!

Je hebt vast wel eens gehoord hoe leuk bridgen is. Probeer het zelf eens en meld je aan voor één van de cursussen in ons Denksportcentrum, je zult er plezier aan beleven. De eerste twee lessen mag u het gratis proberen om te zien of het u aanspreekt. Er wordt bridgeles gegeven in het Denksportcentrum door ervaren docenten namens startersclub De Nieuwe Lichting (DNL). Download het inschrijfformulier hier.

Beginners:

Je kunt in het seizoen 2018 - 2019 voor een nieuwe beginnerscursus in het DSC-Hengelo kiezen uit twee avonden:

  • Maandagavond van 19:30 - ca. 21:30 uur (aanvang 17-9-2018)
  • Dinsdagavond van 19:30 - ca. 21:30 uur (aanvang 18-9-2018)

De cursussen beginnen in september en het eerste blok van 12 lessen eindigt in december. Het tweede blok van 12 lessen start in januari en de cursus wordt begin april afgerond. Daarna volgen een paar toernooien die speciaal voor cursisten geschikt zijn.

Gevorderden

Voor gevorderden is er de tweedejaars cursus op woensdag- en donderdagavond. Deze is voor mensen die de beginnerscursus hebben gehad of andere beginnende bridgers die hun kennis wat willen verdiepen.

Deelnemers aan een cursus zijn of worden automatisch lid van
startersclub DNL. De kosten voor 2 x 12 lessen inclusief het lidmaatschap bedragen € 180,= per jaar incl. NBB-contributie. Als lid van DNL wordt u ook uitgenodigd mee te doen aan de Kerst-, Paas- en Slotdrive op uw eigen niveau. Na afloop van de cursus kunt u meedoen met de oefencompetitie van de club, onder begeleiding van ervaren bridgers. Omdat u tevens lid van de NBB bent krijgt u maandelijks het bridgeblad toegestuurd met leuke bridge-artikelen, ook voor beginners.
Na de cursus bent u van harte welkom om maximaal twee jaar lid te blijven van DNL om zonder tijdsdruk en met begeleiding het spel te oefenen in een heuse competitie. Daarna bent u wel klaar om bij zich een echte bridgeclub aan te melden.


Vraag informatie of meld u aan per e-mail: nieuwelichting@dsc-hengelo.nl